Diari Més

Política

Cs i PPC apleguen unes 200 persones davant la delegació del govern espanyol sota el lema 'Indults no'

Arrimadas, Carrizosa i Fernández clamen contra el govern de Sánchez i la mesura que alliberaria els presos sobiranistes

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, intervenint durant la concentració contra els indults a Barcelona.

Cs i PPC apleguen unes 200 persones davant la delegació del govern espanyol sota el lema 'Indults no'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 200 persones s'han concentrat aquest divendres a la tarda davant la delegació del govern espanyol, al carrer Mallorca (Barcelona), segons fonts de la policia espanyola. La mobilització, convocada per Cs, ha rebut el suport de PPC i SCC, i ha durat mitja hora. Sota el lema 'Indults no', la concentració ha transcorregut sense incidents i, de fet, pràcticament no hi ha hagut cap càntic. La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha agafat un megàfon per advertir que mai abans s'havia indultat ningú per «oblidar i reescriure la història». «No ho podem permetre. No en el nom dels catalans constitucionalistes», ha proclamat. El líder a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha agraït la presència del líder del PPC, Alejandro Fernández.

La concentració ha començat a les 19 hores i s'ha desconvocat mitja hora més tard. Arrimadas i Carrizosa han pujat a una petita tarima amb un megàfon per carregar contra els indults i el govern espanyol de Pedro Sánchez. També hi ha assistit Edmundo Bal. Per part del PPC hi havia el secretari general, Santi Rodríguez, a banda de Fernández.

No hi ha hagut cap representant de Vox, però sí de SCC. S'ha pogut veure alguna persona amb simbologia franquista.

La mobilització ha estat un petit assaig de cara a la concentració d'aquest diumenge a la plaça Colon de Madrid, també contra els indults, amb la presència de tota la dreta i extrema dreta espanyola.

En acabar la concentració, la Guàrdia Urbana ha xifrat en 300 les persones que s'han aplegat davant la delegació del govern espanyol. L'organització que l'ha convocat, Cs, ha assegurat que n'hi havia 500.

tracking