Diari Més

Polìtica municipal

Continua la desintegració del grup municipal de Cs a Barcelona

La regidora Marilén Barceló passa del grup de Ciutadans al de BCNxCanvi

Imatge d'arxiu de la regidora Marilén Barceló.

Continua la desintegració del grup municipal de Cs a BarcelonaGrup Municipal de Cs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora del grup de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Barcelona Marilén Barceló es passa al de BarcelonaxCanvi, segons ha informat aquest grup format per Manuel Valls i Eva Parera en un comunicat.

Fonts del grup municipal de Cs han indicat a EFE que Maribel Barceló els ha comunicat que «deixa la militància i el grup» encara que no els ha indicat que es passa al grup de BCNXCanvi o si segueix com a regidora no adscrita, com a únic membre del grup mixt.

També han explicat que estan realitzant consultes amb la Secretaria de l'Ajuntament sobre si Barceló pot canviar de grup perquè va ser triada en una coalició.

Marilén Barceló, la coordinadora de Cs a Barcelona i que va ser regidora d'aquest partit en el mandat 2015-2019, anava de número 6 en la candidatura a les eleccions municipals de 2019 que encapçalava l'exprimer ministre francès Manuel Valls.

El grup es va dividir a principis del mandat en dos grups, el de BCNxCanvi, amb Valls i Parera, i el de Ciutadans, format per Luz Guilarte, Paco Sierra, Celestino Corbacho i la pròpia Marilén Barceló.

Segons BCNxCanvi, Marilén Barceló, «des d'avui, s'incorpora a treballar al projecte de Barcelona pel Canvi i ha sol·licitat la seva adscripció al nostre grup municipal» i «Eloy Valdecantos, de Cs Gracia i assessor municipal» l'acompanyarà.

Les àrees de treball de Marilen Barcelona han estat, sobretot, les que afecten el sector educatiu, social i sanitari.

Es dóna la circumstància que el president del grup de BCNxCanvi, Manuel Valls, ha anunciat la seva intenció de deixar ajuntament de Barcelona i que la portaveu, Eva Parera, compagina el càrrec amb el de Diputada al Parlament, adscrita al grup del PP.

tracking