Diari Més

Els 'botellons' es tornen «rutinaris» a Barcelona: Al voltant de 4.000 persones desallotjades

Les concentracions multitudinàries tenen lloc cada cap de setmana des de la fi de l'estat d'alarma

Imatge d'arxiu dels 'botellons' que estan tenint lloc durant els caps de setmana a barcelona després de la fi de l'estat d'alarma.

Els 'botellons' es tornen «rutinaris» a Barcelona: Al voltant de 4.000 persones desallotjadesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 3.848 persones han estat desallotjades la passada nit de diversos espais de Barcelona per la celebració de botellons il·legals i sense respectar les mitjanes per a la prevenció de la covid-19, segons han informat a EFE fonts policials.

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desenvolupat de nou aquesta nit un dispositiu conjunt a la ciutat per a impedir la concentració festiva de ciutadans, la qual cosa els ha portat a actuar sobretot a les platges de la ciutat i a l'entorn de l'Arc del Triomf.

Les concentracions multitudinàries les nits de festius a la ciutat es reprodueixen cada cap de setmana, especialment des que va acabar el toc de queda, encara que el passat pont de la Segona Pasqua les xifres de participants van baixar pel fet que moltes persones van sortir de Barcelona per a gaudir de les festes en altres punts de Catalunya, segons apunten els cossos policials.

tracking