Diari Més

Salut demana decidir directament sobre la reobertura de l'oci nocturn sense dependre del govern espanyol

La conselleria confia en l'avanç de la vacunació per a un retorn progressiu de les discoteques

La pista de la discoteca Oxygen de Calella, amb taules i cadires.

oci nocturn, taules cadires, pista, discoteca, restriccions, pandèmia, covid-19, coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha traslladat al govern espanyol que vol decidir sobre la reobertura de l'oci nocturn sense dependre'n. Segons ha explicat la consellera en funcions Alba Vergés en roda de premsa, els responsables de Salut van demanar aquest dimecres en el marc del Consell Interterritorial que decaigui l'ordre que prohibeix l'oci nocturn perquè la Generalitat pugui assumir la gestió de la reobertura del sector. Vergés ha destacat que el Govern vol assumir aquesta responsabilitat i que per això té treballat un pla sectorial amb l'oci nocturn. La titular de Salut demana prudència en una reobertura que vol que sigui progressiva però també confia en l'avanç de la vacunació de cara a les properes setmanes.
Vergés no ha concretat cap calendari per a la reobertura de l'oci nocturn, però ha apuntat a principis d'estiu. "Si continuen així, a les portes de l'estiu tindrem una situació molt bona", ha dit amb relació al ritme de vacunació, que preveuen intensificar més en les properes setmanes.

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha recordat que aquest dijous a la nit té lloc un assaig clínic organitzat per l'Ajuntament de Sitges, els bars musicals del municipi i el Departament de Salut que ha de donar pistes sobre la seguretat de reobrir l'oci nocturn.

tracking