Diari Més

Un usuari vacunat de la residència de Tremp dóna positiu en covid

Per precaució, s'ha aïllat als residents no vacunats que han estat contactes estrets del positiu  

Pla general de la residència Filella de Tremp.

residència Filella de Tremp, coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un usuari de la residència de Tremp, que va passar lacovidfa uns mesos i que actualment ja està vacunat, ha tornat a donar positiu després de sotmetre's a unaPCRprèvia a un ingrés hospitalari no relacionat amb el coronavirus.

Segons ha informat a Efe elDepartamentdeSalut, el resident es va sotmetre a la prova per protocol, abans d'ingressar a l'Hospital Comarcal del Pallars per una malaltia no relacionada amb la pandèmia i per la qual encara continua al centre hospitalari.

Davant aquesta situació, s'està estudiant la situació de la residència i s'ha decidit, per precaució, aïllar als residents no vacunats que han estat contactes estrets del positiu.

Per això, aquesta residència, en la qua la passada tardor van arribar a morir 61 usuaris per un brot decovid, passa a ser considerada taronja en la classificació segons la seva situació epidemiològica.

No obstant això, des de Salut destaquen que la resta de residències de la regió sanitària delAltPirineui Aran són actualment verdes ja que estan lliures decovid.

tracking