Diari Més

Generalitat ha vacunat més de 3.700 policies i guàrdia civils aquesta setmana

El procés de vacunació va començar aquesta setmana després de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha vacunat més de 3.700 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Catalunya aquesta setmana, per complir l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que els va obligar a immunitzar els membres de tots dos cossos amb la mateixa proporció que els Mossos d'Esquadra.

Segons un recompte efectuat per representants de tots dos cossos, al qual ha tingut accés EFE, durant els dies habilitats aquesta setmana per a la vacunació a les comissaries i comandàncies s'ha subministrat la dosi de Moderna a 1.871 agents de la Policia Nacional i a 1.841 efectius de la Guàrdia Civil, la qual cosa suposa un total de 3.712.

No obstant això, en aquest recompte falta per sumar els agents de la Policia Nacional que es van vacunar dijous, dia 6 de maig.

A la província de Barcelona s'ha vacunat 2.367 agents -1.267 policies i 1.100 guàrdies civils-; a Tarragona, 490 -253 policies i 237 guàrdies civils-; a Lleida, 397 -90 policies i 307 guàrdies civils-; i a Girona, 458 -261 policies i 197 guàrdies civils-.

Està previst que la Generalitat completi el procés de vacunació als agents de tots dos cossos a Catalunya que encara no han pogut rebre la seva dosi divendres que ve, 14 de maig, segons les fonts consultades per Efe.

La Generalitat ha dut a terme aquesta setmana un procés de vacunació massiva d'agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional a Catalunya per arribar al mateix percentatge que els Mossos d'Esquadra, que ja han estat immunitzats en més d'un 80%, per la qual cosa es preveia que la xifra d'agents que rebrien una dosi superaria els 4.000.

tracking