Diari Més

Alt Empordà

Detingut per circular més de 30 quilòmetres en contra direcció a l'AP-7 amb un cadàver de copilot

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i les primeres informacions no apunten a una mort violenta

Mossos d'Esquadra

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home detingut aquest dijous al migdia per circular més de 30 quilòmetres en contra direcció a l'AP-7 a l'Alt Empordà duia un cadàver al seient del copilot. Segons fonts properes al cas, quan el conductor ha tingut l'accident a l'alçada de Jafre (Baix Empordà), han inspeccionat el vehicle i han localitzat el cos d'un home tapat amb una manta. Les primeres informacions no apunten a una mort violenta. Un cop fet l'aixecament del cadàver, els forenses li faran l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Girona per determinar la causa de la mort. Segons les mateixes fonts, els dos homes són estrangers.

Cap a quarts de dotze del matí, un vehicle que circulava en sentit nord per l'autopista i estava a punt de creuar la frontera ha girat cua de cop. Des d'allà i fins a la sortida 5 –la que porta cap a l'Escala- el cotxe ha anat en contra direcció, fins que ha sortit de l'autopista i ha començat a enfilar carreteres secundàries. Els Mossos d'Esquadra, que han desplegat diverses patrulles per interceptar-lo, l'han pogut atrapar a l'alçada de Jafre (Baix Empordà). Allà, el conductor ha tingut un accident i ha sortit de la carretera.

Després del sinistre, els agents han descobert que el conductor viatjava amb el cadàver d'un home al seient del copilot. Segons fonts properes al cas, estava tapat amb una manta. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. Les primeres informacions apunten que el cos no tenia signes evidents de mort violenta però caldrà esperar al resultat de l'autòpsia per determinar la causa de la mort.

Després de detenir-lo, la policia ha traslladat el conductor a la comissaria de la Bisbal.

tracking