Diari Més

Estrenes

'El núvol', premiada al Festival de Sitges, i 'Otra ronda' arriben al cinema

Netflix estrena 'Noche en el paraíso', dirigida per Park Hoon-jung, i la sèrie 'Dinero Facil'

Una imatge del film 'La nuée'.

'El núvol', premiada al Festival de Sitges, i 'Otra ronda' arriben al cinemaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba a la gran pantalla una de les pel·lícules premiades al darrer Festival de cinema de Sitges: la francesa 'El núvol' ('La nuée'), de Just Philippot, que va guanyar el premi especial del jurat i la seva protagonista, Suliane Brahim, millor interpretació femenina. La cinta s'estrena amb subtítols en català. Una de les altres estrenes destacades de la setmana al cinema és la danesa 'Otra ronda', protagonitzada per Mads Mikkelsen. Entre les novetats de les plataformes destaca a Netflix 'Noche en el paraíso', dirigida per Park Hoon-jung, i la sèrie 'Dinero Facil'.
A 'El núvol', per salvar la seva granja de la fallida, una mare soltera cria llagostes comestibles, però desenvolupa un estrany lligam obsessiu amb elles que la portarà a enfrontar-se als pagesos de la regió i als seus propis fills, que ja no la reconeixen. Aquest és l'argument del film francès 'El núvol'. El seu director, Just Philippot, va destacar al Festival de Sitges que l'objectiu de la protagonista era treure profit de la naturalesa per una bona raó.

'Otra ronda'

La cinta danesa aclamada per la crítica 'Otra ronda', dirigida per Thomas Vinterberg i protagonitzada per Mads Mikkelsen, gira al voltant de la teoria que hauríem de néixer amb una petita quantitat d'alcohol a la sang i que una mica d'embriaguesa obre les ments i el món que ens rodeja disminuint els nostres problemes i augmentant la creativitat. Animats per aquesta teoria, el Martin i tres amics seus, cansats de ser professors de secundària, fan l'experiment de mantenir un nivell constant d'intoxicació etílica durant la seva jornada laboral.

'I care a lot'

S'estrena aquesta setmana el film de suspens 'I care a lot', de J Blakeson i protagonitzada per Rosamund Pike, Eiza Gonzalez i Dianne Wiest. La Marla porta anys aprofitant-se d'una dotzena de vells com a tutora legal. Després de trobar una nova víctima, descobrirà que ella no és tan vulnerable com es pensava i semblava.

'Guerra de mentiras'

Dirigida per Johannes Naber, la cinta explica la història a vegades surrealista de com es va iniciar la guerra d'Iraq basada únicament en intel·ligència falsa i la participació del govern alemany i el servei secret.

'Uno cero uno: el límite de lo imposible'

El drama biogràfic 'Uno cero uno: el límite de lo imposible' es basa en la vida de la campiona de busseig Natalia Molchanova i la única dona que va intentar aconseguir per primera vegada els 101 metres de profunditat en descens lliure.

Netflix

Netflix estrena aquesta setmana 'Dinero Facil', una sèrie sueca on una jove mare soltera intenta destacar amb la seva empresa emergent i estarà disposada a fer el que sigui per triomfar. El seu cercle d'empresaris és molt exitós, però també està envoltat d'alguns assumptes criminals. La lleialtat, l'amistat i els negocis es posaran a prova en aquesta competència per fer diners fàcil. Una altra sèrie que s'estrena és 'Casarse o morir'.

'Esto es un atraco: El mayor robo de arte del mundo'

L'any 1990 dos homes vestits de policies van robar una fortuna en art del Museu Isabella Stewart Gardner de Boston. Netflix estrena aquesta docusèrie de quatre capítols que fa un anàlisi en profunditat del robatori on van desaparèixer llegendàries obres d'art de Rembrand, Vermeer i altres artistes.

'Noche en el paraíso'

La pel·lícula 'Noche en el paraíso', dirigida per Park Hoon-jung, narra la història d'un home perseguit per la màfia que s'amaga a la illa de Jeju. Park Hoon-jung és director de films com 'New World'.

'Patrulla trueno'

Dues amigues de la infància es converteixen en un pintoresc duet de superheroïnes quan una d'elles intenta una formula que atorga poders especials a la gent normal.

HBO

La plataforma estrena la sèrie documental 'Exterminad a todos los salvajes' del cineasta Raoul Peck. Ofereix un viatge a través del temps als moments més obscurs de l'humanitat i traspassa els límits del cinema documental tradicional oferint una amplia exploració dels aspectes genocides i exploradors del colonialisme europeu des d'Amèrica fins a Àfrica i el seu impacte a la societat actual.

Movistar+

La miniserie documental 'Men in Kilts', un roadtrip per Escòcia amb Sam i Graham de 'Outlander', arriba el 9 d'abril a Movistar Series.

Filmin

A Filmin s'estrenarà aquest dijous la producció basca 'Campanadas a muerto', dirigida per Imanol Rayo, i divendres 'Ons', tercer llargmetratge d'Alfonso Zarauza.

tracking