Diari Més

Els Mossos faran uns 400 controls al dia per garantir el nou confinament comarcal

Els Agents Rurals tornaran a activar el pròxim cap de setmana controls de mobilitat en els accessos als parcs naturals

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, accident, control, desviamentsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i les policies locals efectuaran entre 350 i 400 controls al dia a partir del pròxim divendres per garantir el compliment del nou confinament comarcal que ha acordat elGovern, que es mantindrà vigent almenys fins al pròxim 19 d'abril.

Així ho ha anunciat el comissari portaveu dels Mossos d'Esquadra, Joan CarlesMolinero, en una roda de premsa en què ha detallat que aquests controls, igual que passava fins al passat 14 de març -quan es va aixecar el confinament comarcal per a les bombolles de convivència-, s'establiran en diverses carreteres per part del cos autonòmic i de les policies locals.

En la roda de premsa, el conseller d'Interior en funcions, MiquelSàmper, ha destacat que a partir del pròxim divendres també es tornarà a un escenari d'equiparació comarcal entre l'Alt Urgell i Andorra, per la qual cosa es podrà circular entre totes dues zones sense problema.

El comissari Moliner ha afirmat a més que els Mossos i els Agents Rurals tornaran a activar el pròxim cap de setmana, com va ocórrer durant la Setmana Santa, controls de mobilitat en els accessos als parcs naturals, on es va produir una gran afluència de ciutadans.

Paral·lelament, els Mossos i les policies locals també continuaran establint dispositius per a evitar les festes i activitats no permeses, ja sigui en l'espai públic a l'aire lliure com en locals privats, hotels o establiments turístics.

tracking