Diari Més

Mor per covid una professora d'institut a un poble de Lleida

'Revolta Educativa' reclama mesures de seguretat més efectives als centres educatius

Imatge de la professora compartida per l'institut CAnigó d'Almacelles.

Mort per covid una professora d'institut a un poble de LleidaInstitut Canigó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sonia Malca, professora de l'institut d'educació secundària Canigó d'Almacelles (Lleida) va morir la setmana passada a causa de la covid.

Segons han confirmat fonts del sindicat CGT, la docent va ser ingressada després de donar positiu per coronavirus, arran d'un brot en el centre d'aquesta localitat lleidatana, i va morir el passat dia 2.

Per part seva, des de les xarxes socials de l'entitat 'Revolta Educativa' han volgut mostrar el seu condol per la mort d'aquesta professora i, a la seva vegada, han advertit que «no descansarem ni un segon per a reclamar mesures de seguretat més efectives en tots els centres educatius».

Finalment, el mateix institut ha fet públic un comunicat en el qual es recorda la «bondat i alegria» de la professora, així com el seu «amor per la música», que «ha omplert tots els racons de l'institut i els cors de tots el que han tingut la sort de compartir amb tu un solo segon».

«Els teus companys i companyes et trobarem a faltar i mantindrem viu el teu record», afegeixen.

Durant el dia d'avui s'ha retut homenatge a la professora en l'institut amb la col·locació d'un panell amb fotos i escrits de part dels seus alumnes.

tracking