Diari Més

La Setmana Santa comença amb cues a la carretera

L'acumulació de vehicles s'ha registrat sobretot en direcció als extrems de país

Cues de vehicles a l'altura de Roda de Berà a l'N-340 durant el matí d'aquest Divendres Sant.

Pla tancat de cues de vehicles a l'altura de Roda de Berà a l'N-340 durant el matí d'aquest Divendres Sant. Imatge del 2 d'abril del 2021 (Horitzontal).ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Setmana Santa ha començat amb cues en les principals carreteres i autopistes catalanes, que han arribat a 19 quilòmetres a l'AP-7 direcció nord, entre Santa Perpètua (Vallès Occidental) i Cardedeu (Vallès Oriental).

Segons el Servei Català de Trànsit, també s'han registrat 14 quilòmetres de circulació amb retencions a la C-17 a l'altura de Tagamanent, així com 13 quilòmetres més a la C-35, a la Llagosta.

Altres punts on hi ha hagut retencions i trànsit lent durant aquest matí han estat la C-16 a Puigcerdà (Cerdanya); la C-31 a Castelldefels (Baix Llobregat); la BP-1121 per accedir a Montserrat i a l'AP-7 a l'altura de Martorell i de Tarragona (Tarragonès).

Des de les 15 hores d'ahir dijous fins a les 12 d'aquest divendres han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona un total de 287.705 vehicles.

Aquesta xifra representa un 8,9% menys respecte a la Setmana Santa de 2019, quan encara no hi havia restriccions de mobilitat per la covid-19, i un 17,6% respecte a fa dues setmanes, el primer en què es podia saltar el confinament comarcal amb la pròpia bombolla de convivència.

tracking