Diari Més

Protesta

Comença la manifestació a favor de Pablo Hasel al centre de Barcelona amb centenars de participants

S'han convocat mobilitzacions a diverses ciutats catalanes i de la resta de l'estat espanyol

Els manifestants concentrats a Plaça Universitat (Barcelona)

Comença la manifestació a favor de Pablo Hasel al centre de Barcelona amb centenars de participantsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manifestació a Barcelona per demanar l'alliberament del raper lleidatà Pablo Hasel ha començat a la plaça Universitat de la capital catalana. La convocatòria estava prevista per les 7 de la tarda, però no s'ha mogut fins passades les 8 del vespre. Durant la primera hora els assistents han articulat un micròfon obert, on han fet diverses reivindicacions de caràcter social i on, a més, es podia actuar.

Posteriorment, centenars de persones han començat a caminar pel carrer Pelai. La marxa està encapçalada per una pancarta on es pot llegir 'Pels nostres drets i llibertats. Llibertat Pablo Hasel, amnistia total'.

La mobilització arriba després de setmanes de calma posteriors a les prop de dues setmanes de manifestacions que van acabar amb aldarulls importants en diversos punts de Catalunya, amb desenes de detinguts i ferits. Diverses ciutats catalanes també tenen manifestacions convocades, com Tarragona, Girona i Lleida, així com altres de l'Estat espanyol, com Palma, Alacant, Madrid, Cartagena, Saragossa, Màlaga, Càceres, Lleó o Gijón.
tracking