Diari Més

Societat

Bombers demana prudència en les activitats a l'aire lliure aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana es preveu mal temps

Imatge d'arxiu de tres dotacions de bombers

Els bombers treballen en el rescat d'un excursionista al Mont CaroDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat reiteren, una vegada més, la necessitat d'extremar la prudència a l'hora de realitzar activitats al medi natural per tal d'evitar accidents que culminin en un rescat. A tot això cal continuar mantenint les mesures de seguretat i autoprotecció necessàries per a la contenció de la covid-19: Mans, Distància, Mascareta i Ventilació.

Aquesta crida a la prudència és encara més necessària davant un cap de setmana en què es preveu mal temps, un factor que pot complicar molt les actuacions de recerca o rescat dels Bombers de la Generalitat. Hi ha alerta per nevades en alguns punts del territori i cal tenir-ho en compte no només durant la realització de l'activitat que tinguem prevista, sinó també durant els desplaçaments fins l'indret triat i durant la tornada.

Per tal d'evitar accidents, les persones que tinguin previst realitzar activitats al medi natural han d'adoptar certes mesures preventives, tant a l'hora de planificar com de realitzar la sortida. Així mateix, també és de vital importància un bon equipament i una condició física i psíquica adequada al nivell d'esforç que requereix l'activitat.

tracking