Diari Més

Successos

Detingut un fals mecànic que va estafar 2.800 euros a un avi de 91 anys a Igualada

Van aturar l'ancià mentre conduïa dient-li que tenia una problema a les rodes del cotxe

El fals mecànica va simular fer-li una reparació a les rodes.

Detingut un fals mecànic que va estafar 2.800 euros a un avi de 91 anys a IgualadaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 15 de març a Igualada un home, de 32 anys i veí de Barcelona, per estafar presumptament un avi de 91 anys. Els fets van passar el dia 30 de febrer al migdia quan la víctima conduïa el seu vehicle per Igualada i una persona li va fer indicacions perquè s'aturés assegurant que el cotxe tenia una avaria. Tot i que inicialment no es va aturar, ho va fer poc després quan dues persones més hi van insistir. Es llavors quan el fals mecànic, que duia un mono amb el logotip d'una empresa, es va oferir a reparar un desperfecte a les rodes. Quan l'home va accedir, l'arrestat, amb l'ajuda d'una segona persona, van aixecar el vehicle amb un gat per simular la reparació i va cobrar 2.800 euros per la feina.
Dies després, l'home va portar el vehicle a un concessionari on li van assegurar que no li havien fet cap reparació. En ser conscient de l'estafa, va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra que, després de diverses gestions, van aconseguir identificar i detenir el principal autor.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

tracking