Diari Més

Protesta

Més de 300 persones marxen fins a la presó de Brians 1 pels empresonats per protestar per Hasel

L'organització considera que l'acusació cap als empresonats «és totalment injusta i fruit d'un muntatge policial»

Pancarta de la marxa a la càrcel de Brians 1.

Més de 300 persones marxen fins a la presó de Brians 1 pels empresonats per protestar per HaselTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 persones han marxat aquest diumenge des de l'estació de Renfe de Martorell (Barcelona) fins a la presó deBrians1 per a demanar la llibertat de vuit empresonats per la seva participació en les protestes després de la detenció del raper PabloHasel.

La manifestació ha estat convocada a les 11 hores i, encapçalada per una pancarta en la qual es llegia 'La nostra solidaritat, no retrocedir en la lluita, presos al carrer', ha arribat al centre penitenciari poc abans de les 14 hores.

En el manifest, l'organització considera que l'acusació cap als empresonats «és totalment injusta i fruit d'un muntatge policial», per la qual cosa els consideren presos polítics i reclamen la seva amnistia total.

«Si estan a la presó, és per una única causa: lluitar contra l'Estat espanyol i el seu règim putrefacte, així com combatre els cossos policials i les forces d'ocupació que el poder treu a reprimir», afirma l'organitzat.

La CUP,Arran, AlertaSolidària, Coordinadora Obrera Sindical,Endavanti elSindicatd'EstudiantsdelsPaïsosCatalans(Sepc)s'han sumat a la protesta.

tracking