Diari Més

Els cinemes Yelmo reobren les seves sales a partir del 18 de març

A Catalunya ho faran un dia després, el Dia del Pare  

Imatge d'arxiu d'una sala de cinema

El cinema de poble busca la manera de sobreviure a la crisi del coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinemes Yelmo han anunciat la reobertura de les seves sales a Espanya a partir del 18 de març, excloent de moment, aquells situats a Almeria i Cadis per les mesures vigents en aquestes províncies no permeten la seva obertura.

Així, el pròxim 18 de març la companyia començarà amb les reobertures, obrint tots els dies, a Madrid, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, País Basc i Navarra. A aquestes obertures, li seguiran les dels cinemes a Albacete, Astúries, Catalunya, La Rioja, Andalusia (en les àrees en les que les mesures ho permetin), Valladolid i Saragossa el 19 de març.

L'exhibidora compta amb mesures de seguretat com la reducció de l'aforament a les sales, la venda de butaques per blocs o l'eliminació del procés tradicional de tall d'entrada, entre altres. A més, la companyia promou la compra d'entrades i productes de bar a través del seu web o app per evitar el contacte entre clients i empleats.

La companyia va decidir al gener cessar temporalment la seva activitat en la majoria de les regions a Espanya com a resposta a l'increment de les restriccions i amb l'objectiu de protegir la viabilitat del negoci.

tracking