Diari Més

Restriccions

Els bars i restaurants ja poden obrir ininterrompudament fins les 17 hores

Aquest dilluns entra en funcionament la petita relaxació de les restriccions

Clients esmorzant en una terrassa de la Rambla de Girona.

Els bars i restaurants ja poden obrir ininterrompudament fins les 17 horesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d'aquest dilluns 8 de març, els establiments de restauració ja poden obrir ininterrompudament des de les07.30 fins les 17.00 hores, arran de la petita relaxació aprovada pel Procicat.Per la nit podran seguir oferint menjar per emportar fins les 22 hores i repartir a domicili fins les 23 hores. Tot i això, els bars i restaurantsdels centres comercials es mantindran tancats. Les noves mesures tindran una vigènciade set dies, és a dir, fins al 15de març.

Les universitats també podranrecuperarla presencialitat amb un 30% d'aforament i lesactivitats extraescolars s'ampliena la gent jove fins a Batxillerat i Formació Professional.

En l'àmbit de l'esport es permetobrir els vestidors, sempre fent-ne un ús racional. També es poden reprendre les activitats esportives federades a partir dels 16 anys.

Els centres cívics podran recuperar les activitats a l'aire lliure per a majors de 60 anys i amb màxim de 6 persones.A més a més, es permeta partir d'avuireprendre els actes culturals amb un 50% d'aforament amuseus, galeries, sales d'exposicions i biblioteques.

tracking