Diari Més

Política

Anem x Feina: «Els resultats electorals han estat clars i ni Foment ni Pimec representen el teixit empresarial»

La patronal independentista retreu a les dues rivals que hagin oblidat «els 16.000 MEUR de dèficit fiscal»

El president de Pimec, Antoni Cañete, i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, conversant abans de l'acte empresarial a l'Estació del Nord.

Anem x Feina: «Els resultats electorals han estat clars i ni Foment ni Pimec representen el teixit empresarial»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anem x Feina ha criticat aquest dissabte Foment del Treball i Pimec per posicionar-se en contra d'un Govern «inequívocament independentista». «Els resultats electorals han estat clars i ni Foment ni Pimec estan en condicions de representar el teixit empresarial de Catalunya», ha etzibat la patronal independentista, que també retreu a les dues rivals que hagin oblidat «els 16.000 MEUR de dèficit fiscal». «Sembla que ningú recorda aquests 16.000 MEUR que no tornen a Catalunya. Ningú els està reclamant. Ni Foment ni Pimec miren per Catalunya», ha assegurat el portaveu d'Anem x Feina, Àlex de Azuaje. «Si fóssim independents, amb aquests 16.000 MEUR que Catalunya genera es podria millorar la situació econòmica que viu el país», ha considerat.
Per això, Anem x Feina s'ha postulat com «l'única alternativa possible» per defensar els interessos de l'economia real de Catalunya. «Una economia que està en mans de petits i mitjans empresaris i autònoms que viuen moments difícils i que necessiten que algú miri per ells i els representi», ha conclòs la patronal «desacomplexadament»independentista.
tracking