Diari Més

Policial

Jupol lamenta els «brots de violència» i demana a Interior que prengui «mesures contundents»

El sindicat de la Policia Nacional denuncia que un agent ha resultat ferit durant la sisena nit de protestes a Barcelona

La Prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana, on els manifestants han tirat escombraries i altres materials.

Jupol lamenta els «brots de violència» i demana a Interior que prengui «mesures contundents»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat Jupol, del Cos Nacional de Policia (CNP), ha lamentat aquest diumenge els «brots de violència» que s'estan produint durant les darreres nits a Catalunya en el marc de les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasel. El secretari de comunicació del sindicat, Pablo Pérez, ha recordat fa dies que «estan avisant de la gravetat dels disturbis» i ha assegurat que «la inacció afavoreix aquest tipus d'atacs amb el resultat lesiu per als agents de la policia». En aquest sentit, Jupol ha reclamat al Ministeri de l'Interior que prengui mesures «contundents» i «amb caràcter urgent» per evitar que se segueixin produint aquests incidents «dia rere dia».

De fet, Pérez s'ha preguntat si el ministre Fernando Grande-Marlaska «està esperant que hi hagi un policia mort per prendre mesures». Des del sindicat també han denunciat que un policia de la Prefectura Superior de la Policia Nacional de Via Laietana ha resultat ferit en ser tocat per un senyal llançat pels manifestants. Pérez ha mostrat la seva «profunda indignació» per aquesta situació i li ha desitjat «una ràpida recuperació».

tracking