Diari Més

Garriga (Vox) fa una crida la mobilització massiva i qualifica les feministes que l'han increpat de «turba violenta»

Considera que «insultar un representant públic i a milers de catalans no és llibertat d'expressió»

El candidat de Vox a la Generalitat, Ignacio Garriga, marxant amb la seva dona del col·legi electoral de La Salle després de votar.

Garriga (Vox) fa una crida la mobilització massiva i qualifica les feministes que l'han increpat de «turba violenta»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Vox a la Generalitat, Ignacio Garriga, ha fet una crida a la mobilització massiva i ha posat com a exemple de la «necessitat» d'anar a votar, «aquesta turba violenta que m'ha increpat», en referència a les feministes que han protestat contra el feixisme davant del col·legi electoral on ha votat. «Crec que és la primera vegada que un candidat a la presidència de la Generalitat és increpat en anar a votar per un grup que a més ens diu feixistes», ha lamentat. Garriga, a més, a preguntes dels periodistes, ha afegit que «tota protesta és llibertat d'expressió» però que no ho és «insultar a un representant públic i a milers de catalans dient-los feixistes per exposar unes idees que no els agraden».

El candidat de Vox a la Generalitat ha votat al col·legi electoral del carrer Sant Joan de la Salle, 42 de Barcelona. Allà mateix un grup de feministes l'han cridat i han tirat papers amb escrits contra el feixisme. «Nosaltres no insultem ni increpem ningú. Aquesta és la diferència entre l'esquerra totalitària i nosaltres», ha dit.

És per això, ha afegit, que avui és un dia «històric» i «d'esperança» perquè els catalans «tenen l'oportunitat de recuperar Catalunya» i s'ha mostrat convençut que seran unes eleccions «democràtiques i lliures» de les quals n'espera, ha dit, un gran resultat.

tracking