Diari Més

Albiach (ECP) fa una crida a votar en unes eleccions «clau»: «Ens juguem el present i el futur de Catalunya»

La candidata dels comuns anima al vot «per una sortida social a la crisi, pel diàleg i per aturar l'extrema dreta»

La candidata dels comuns el 14-F, Jéssica Albiach, dipositant el seu vot al col·legi electoral Institut d'Educació Contínua UPF de Barcelona.

Albiach (ECP) fa una crida a votar en unes eleccions «clau»: «Ens juguem el present i el futur de Catalunya»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata d'En Comú Podem el 14-F, Jéssica Albiach, ha fet una crida a la participació en unes eleccions que ha qualificat de «clau». «No només ens estem jugant el present de Catalunya, sinó també el futur», ha advertit en una atenció a mitjans pocs minuts després de dipositar ella mateixa el seu vot. Albiach ha demanat «a la gent honesta, treballadora i compromesa amb la democràcia» que acudeixi a les urnes i els ha demanat que votin «per una sortida social a la crisi, pel diàleg i per aturar l'extrema dreta». «Davant l'odi i la resignació, votem per l'amor i per l'esperança», ha insistit Albiach. La líder dels comuns ha garantit que les eleccions són «segures» i que el dispositiu «està funcionant».

Després de votar a l'Institut d'Educació Contínua UPF de Barcelona, Albiach ha demanat a la ciutadania que voti «malgrat el virus, la pluja i el cansament que molts tenen amb la política». «Cal que hi vagi la gent jove i la gent gran, la gent amb fills i sense, perquè això va de futur i tots el necessitem», ha apuntat, per afegir després que es necessita «fraternitat, deixar enrere els retrets i la resignació i avançar».
tracking