Diari Més

Les oficines de Correus obren a la tarda per l'elevada demanda de vot per correu

Els centres que normalment tanquen al migdia amplien horaris i habiliten finestres per als tràmits electorals

Imatge d'arxiu de la façana d'una oficina de Correus.

La CNMC obre un expedient sancionador a Correus per incomplir els terminis d'enviament dels paquets de fins a 20 quilosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les oficines de Correus han ampliat l'horari d'obertura, a causa de l'elevada demanda de vot per correu per a les eleccions del 14-F. Segons ha informat Correus aquest dilluns a través d'un comunicat, en el marc de la campanya electoral s'hi sumaran tots aquells centres que normalment no obren a la tarda. Concretament, oferiran els seus serveis de 16:30 a 19:45 hores. A Catalunya hi ha poc més de cent oficines que habitualment obren a la tarda. També s'han habilitat totes les finestretes disponibles i se n'han afegit d'exclusives per agilitzar els tràmits electorals.

Correus també ha ampliat fins a 1.500 els contractes de reforç per poder «garantir el compliment de totes les obligacions de servei públic»que li pertoquen en els processos electorals. Els electors que han optat per aquest mètode podran dipositar el vot per correu fins divendres a les 14 hores. També ho poden fer des del seu domicili.
tracking