Diari Més

Correus amplia fins a 1.512 contractes amb motiu de les eleccions del 14 de febrer

Les incorporacions permetran reforçar els punts d'atenció a les oficines i el repartiment d'enviaments, entre d'altres

Imatge d'una furgoneta de Correus

Els Mossos alerten d'un nou frau que fa servir el nom de CorreusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correus ha ampliat fins a 1.512 contractes per reforçar el servei de vot per correu amb motiu de les eleccions del 14 de febrer, segons ha informat la companyia aquest dilluns. Es tracta de noves contractacions per a llocs d'atenció als ciutadans a les oficines, repartiment d'enviaments i per a tasques logístiques en els centres afectats. La gestió del vot per correu inclou l'admissió de les sol·licituds, la seva entrega a les delegacions provincials de l'oficinal del Cens Electoral, l'entrega en mà de la documentació electoral remesa pel Cens així com l'admissió del vot per correu i la seva custòdia a les oficines de destí fins a la seva entrega el mateix 14-F a les meses electorals.

D'altra banda, Correus també és l'encarregada de repartir les targetes censals i d'enviar la propaganda electoral i les comunicacions als membres de les meses, l'enviament als ajuntaments de la llista del cens i la recollida de la documentació el dia de les eleccions, entre d'altres.

La companyia assegura que a més de les contractacions, es reforçarà l'atenció als ciutadans a les 296 oficines de què disposa a Catalunya i s'ampliarà l'horari en tots elles –obrint abans i tancant després de l'hora prevista- i 102 d'elles obriran en dissabte de nou del matí a dues del migdia i obren en festius locals a partir del 25 de gener. Algunes de les oficines també obriran a les tardes, a més del centenar que ja ho fa habitualment.

Els ciutadans que vulguin votar per correu ho poden sol·licitar fins al dia 5 de febrer inclòs per Internet o bé presencialment i els electors podran entregar la butlleta fins al 12 de febrer a les dues del migdia en qualsevol oficina o entregant-lo al mateix carter que li faci arribar la documentació.

tracking