Diari Més

Catalunya ha administrat les dues dosis de vacuna a un 0,24% de la seva població

Les autoritats sanitàries han decidit que la remesa rebuda aquesta setmana es dedicarà a posar les segones dosis

Una infermera preparant una injecció de la vacuna contra la covid-19.

Les farmacèutiques confien poder entregar les dosis necessàries per vacunar el 70% de la població a l'estiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 18.271 catalans, a penes un 0,24% de la població, ja estan immunitzats contra lacovid en haver rebut la segona dosi de la vacuna, mentre que altres 182.433, un 2,37% del cens, s'han inoculat la primera dosi.

Segons les dades de Salut, ahir es van administrar 1.971 noves primeres dosis, mentre que es van posar 8.849 segones dosis.

En total, Catalunya ha inoculat fins ahir un total de 200.704 dosis, la qual cosa representa un 92,4% de les 217.020 dosis rebudes, 211.220 dePfizeri 5.800 de Moderna.

Les autoritats sanitàries catalanes han decidit que la remesa rebuda aquesta setmana es dedicarà a posar les segones dosis, la qual cosa variarà el pla inicial de continuar vacunant a un ritme d'inocular una mitjana de 8.000 dosis diàries, davant la disminució de les partides arribades dePfizeri en previsió que pugui haver-hi problemes per a rebre altres vacunes.

La població vacunada fins ara pertany als col·lectius de professionals sanitaris, residents i treballadors de geriàtrics i treballadors de presons i de justícia juvenil.

El govern català tenia previst administrar fins a finals de març un total de 738.000 dosi, i amb elles vacunar a tots els residents i treballadors de geriàtrics i a tot el personal sanitari que treballa tant en la sanitat pública com en la privada.

tracking