Diari Més

Els tècnics d'ambulància denuncien que els directius es vacunen abans que ells

El col·lectiu Tècnics en Lluita denuncia que alts càrrecs estan saltant-se el programa de vacunació establert pel Departament de Salut

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus.

ambulància, SEM, Hospital de Sant Joan de ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu Tècnics en Lluita denuncia que 24 directius de les empreses privades del Servei d'Ambulàncies, com som Transport Sanitari de Catalunya (TSC), FALCK VL, Ambulancias Domingo i Egara s'han saltat el programa de vacunació establert pel Departament de Salut.

Des d'un comunicat de premsa publicat a les xarxes socials, Tècnics en Lluita denuncia que personal de recursos humans, directors d'àrea i altres càrrecs que no es troben com a personal de primera línia han tingut accés a les vacunes mentre que hi ha personal sanitari vulnerable que encara no ha rebut la dosi que els pertoca. El col·lectiu recorda que el subministrament del vaccí encara és escàs i que el Departament de Salut va prioritzar les vacunes per al personal sanitari de primera línia.

Tècnics en Lluita denuncia aquest fet com una «falta de compromís i responsabilitat social» i exigeix a les autoritats públiques com CatSalut i el Sistema d'Emergències Mèdiques perquè condemnin els fets.

El col·lectiu amenaça dient que continuarà perseguint als infractors fins que acabin amb represàlies pels seus actes.

tracking