Diari Més

Política

El president del Col·legi de Metges demana «ajornar» les eleccions del 14-F i adverteix que la situació sanitària «frega el col·lapse»

Jaume Padrós insisteix en la necessitat d'un «confinament estricte» en la situació actual de la pandèmia

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, en una compareixença.

El president del Col·legi de Metges demana «ajornar» les eleccions del 14-F i adverteix que la situació sanitària «frega el col·lapse»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, adverteix que la situació sanitària a Catalunya per la pandèmia del coronavirus «frega el col·lapse» i que «empitjorarà» i afirma que en aquestes condicions «caldria ajornar les eleccions del 14-F». En una publicació a les xarxes socials, Padrós assenyala aquest dissabte que les dades sanitàries actuals «obliguen a un confinament estricte» i recorda que votar és «un dret fonamental que s'ha de garantir». També alerta que els professionals sanitaris «estan esgotats».

Els partits han assumit les eleccions pel 14-F i han engegat la maquinària electoral després del posicionament d'aquest divendres del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), tot i que encara s'ha de pronunciar de forma definitiva.

El president del COMB ja va sostenir aquest divendres que «no es donen les condicions des del punt de vista sanitari perquè les autoritats puguin organitzar unes eleccions segures el 14-F».

tracking