Diari Més

Salut administra la segona dosi a la primera persona vacunada de la covid-19 a Catalunya

Josefa, la dona de 89 anys amb qui va començar la protecció del coronavirus, ha completat el cicle per estar immunitzada

Josefa rebent la segona dosi.

Salut administra la segona dosi a la primera persona vacunada de la covid-19 a CatalunyaSalut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encarregades de la vacunació de la covid-19 han tornat aquest dilluns a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat per administrar la segona dosi de Pfizer i BioNTech, que s'ha de posar a partir dels 21 dies. En aquesta residència va començar el diumenge 27 de desembre la vacunació del coronavirus a Catalunya i la primera a rebre el vaccí va ser Josefa Pérez, de 89 anys, que aquest dilluns n'ha rebut la segona dosi i, per tant, ha completat el cicle per a la immunització. Salut va començar aquest diumenge a administrar la segona dosi de la vacuna a persones que ja n'havien rebut la primera el 27 de desembre i ho va fer per motius logístics a l'Alt Pirineu.

La segona persona a rebre la segona dosi en aquest centre ha estat la directora de la residència, Conxita Barbeta. La residència Feixa Llarga és un centre geriàtric públic classificat actualment com a verd, és a dir, que no té casos de covid-19.

En aquest centre, el 96% dels residents han rebut la primera dosi de la vacuna. Alguns han patit lleugeres reaccions com ara mal al braç o febrícula/febre, informa Salut.

La segona dosi de la vacuna del coronavirus es va començar a administrar a Catalunya aquest diumenge. La injecció de la vacuna va tenir lloc a la Residència Nostra Senyora de Ribera de La Pobla de Segur, on van rebre la segona dosi 59 residents i 21 treballadors.

tracking