Diari Més

Eviten una festa «silenciosa» a Barcelona després d'interceptar l'introducció d'equips de música en un pis

La Guàrdia Urbana de Barcelona va actuar després de la denúncia d'uns veïns que van presenciar els fets

Auriculars utilitzats a les festes «silencioses»

Eviten una festa «silenciosa» a Barcelona després d'interceptar l'introducció d'equips de música en un pis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona van evitar aquest divendres la celebració d'una festa «silenciosa» en un habitatge del barri de l'Eixample i van intervenir els equips de so i els nombrosos auriculars que anaven a utilitzar els assistents per a evitar que la música alertés als veïns.

La festa anava a celebrar-se en un pis de la Gran Via de Barcelona i va ser avortada abans del seu inici, després que els veïns avisessin a la Guàrdia Urbana en advertir que s'estaven ficant en l'edifici equips de música i sospitar que s'estava muntant una festa, han informat a Efe fonts de la policia local barcelonina.

Quan els agents van accedir al pis, la festa encara no havia començat i van identificar a les úniques tres persones que hi havia en aquests moments, presumptament responsables de la seva organització.

La Guàrdia Urbana va intervenir els equips de so i una quantitat important d'auriculars, que els assistents anaven a utilitzar presumptament perquè el so de la música no els delatés.

L'habitatge on anava a celebrar-se la festa no disposava de les llicències necessàries per a muntar celebracions d'aquest tipus i, segons els auriculars decomissats, se sospita que anava a acollir a una vintena de persones.

Les mesures restrictives a causa de la pandèmia de la COVID-19 impedeixen l'organització de celebracions d'aquest tipus i les mesures restrictives impedeixen reunions de més de 6 persones si no són convivents.

tracking