Diari Més

Lorena Roldán recorda que la militància de Cs la va triar a ella i a Carrizosa, el partit

La candidata tarragonina considera el seu salt al PP com un «pas natural»

El president del PPC, Alejandro Fernández, amb la seva número dos el 14-F, Lorena Roldán.

Lorena Roldán recorda que la militància de Cs la va triar a ella i a Carrizosa, el partitACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La número dos del PPC en les eleccions del 14-F, Lorena Roldán, ha recordat aquest dimarts que la militància de Ciutadans la va elegir a ella per a ser la candidata a la Generalitat i no a Carlos Carrizosa, i ha assenyalat que el seu salt al PP ha estat «un pas natural».

En declaracions a Ràdio 4, Roldán ha assenyalat que el fet que l'apartessin de la candidatura de Cs li va fer mal «per la militància», encara que ha reconegut que en el seu moment va entendre «el raonament» del moviment.

Sobre Carlos Carrizosa, ha dit que és «el candidat que ha triat Ciutadans»: «Anava a dir la militància, però no. En aquest cas l'ha triat Ciutadans i m'imagino que per al projecte de Cs serà el millor dels candidats. La militància em va triar a mi».

El passat 30 de desembre, Roldán va anunciar per sorpresa que deixava Cs per a incorporar-se com a número dos del PPC en les eleccions, en un comunicat en el qual deixava anar crítiques al rumb del partit des que Inés Arrimadas és la presidenta.

Amb tot, avui Roldán ha afirmat que Arrimadas no l'ha decebut: «Ella agafa el lideratge del partit després del descens que sofrim fa un any. Ella tenia tot el dret a prendre les decisions que cregués més oportunes en el seu moment».

Roldán ha assenyalat que Arrimadas «té tot el dret a prendre les decisions que vulgui», però que la resta també té «el dret de discrepar o no estar d'acord amb aquestes decisions».

Preguntada per si donaria suport a una eventual investidura del candidat del PSC a la Generalitat, Salvador Illa, després de les eleccions previstes per al 14-F, Roldán ha respost que els socialistes catalans «diuen una cosa i després fan el contrari».

«Ells volen fer aquest tripartit, que a mi em sembla que seria una idea nefasta, perquè al final un tripartit amb ERC torna a ser 'procés'. Li posaran un altre nom, el disfressaran d'alguna manera, que això el socialisme ho fa molt bé, però al final tornarà a ser 'procés», ha assenyalat.

tracking