Diari Més

Robert De Niro, Tommy Lee Jones i Morgan Freeman protagonitzen la comèdia 'La última gran estafa'

'Pessoas', amb Greta Fernández, es pot veure als Verdi fins al 8 de gener

Robert De Niro i Tommy Lee Jones a 'La última gran estafa'.

Robert De Niro, Tommy Lee Jones i Morgan Freeman protagonitzen la comèdia 'La última gran estafa'The Comeback Trail

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'La última gran estafa' dirigida per George Gallo tracta sobre un fracassat productor de Hollywood Max Barber, que està endeutat amb Reggie Fontain (Morgan Freeman), un cap de la màfia. Desesperat, Max decideix produir una pel·lícula amb escenes de risc per provocar la mort del protagonista i cobrar l'assegurança. L'actor escollit és una vella estrella de cinema, Duke Montana (Tommy Lee Jones). La comèdia arriba aquest dimecres als cinemes i coincideix amb l'estrena del clàssic restaurat 'Desenado amar' de Wong Kar-Wai. També arriba als Verdi 'Pessoas', protagonitzada per Greta Fernández, que relata la cerca real d'una dona a qui el director Arturo Dueñas va fer una fotografia a la desfilada de Primer de maig deu anys enrere a Cuba.

'La última gran estafa' és un remakede la pel·lícula homònima de Harry Hurwitz de 1982 i que arriba aquest dimecres als cinemes. El film mai va arribar a estrenar-se i Gallo va ser una de les poques persones que el va arribar a veure.

'Pessoas'

El centre de 'Pessoas' és la cerca d'una persona a Cuba que el director va fotografiar fa uns anys. Aquesta era la finalitat de l'equip de 'Pessoas' i del seu director: anar a Cuba per trobar aquella dona. I van començar el rodatge sense saber si ho aconseguirien o no. Així mateix, van incloure la part ficcionada de la relació entre un pare i la seva filla. Una road movie per la Cuba post Fidel Castro i que indaga també en aquesta relació pare i filla. En declaracions a l'ACN, l'actriu i coprotagonista Greta Fernández explica que la relació entre el pare i la filla és «molt freda i de molt poca comunicació, com la majoria de relacions familiars». El film, que mescla realitat i ficció, està dirigit per Arturo Dueñas i es pot veure als Verdi des d'aquest dimarts fins al 8 de gener.

Dueñas assegura que la seva forma de concebre el cinema és trencar amb la barrera que separa la ficció i el documental i que les cintes tinguin la ficció i el documental a la vegada. «Hi ha un espai per aquest cinema on la realitat i el documental tinguin molt pes».

'Mi amigo Pony'

La pel·lícula 'Mi amigo Pony' de Nicolas Vanier amb François Cluzet, Julie Gayet i Patrick Timsit narra la història de la Cécila, una nena de 10 anys que es trasllada al sud de França amb la seva mare Louise. La integració amb la resta de nens no serà fàcil i quan el circ ambulant s'instal·la al poble, la Cécile descobreix que Poly, el poni estrella de l'espectacle, és maltractat. És llavors quan decideix protegir-lo i planejar la seva fugida.

'Perfumes'

Grégory Magne dirigeix la comèdia 'Perfumes' protagonitzada per Emmanuelle Devos, Grégory Montel i Gustave Kervern. Al film, Anne Walberg té un inusual sentit de l'olfacte i ven el seu do a qualsevol companyia que ho necessiti. El seu conductor, Guillaume, és el primer que s'ha atrevit a plantar-li cara. Potser per això no es decideix a acomiadar-lo.

'Deseando amar'

Torna a la gran pantalla el clàssic restaurat i en 4K 'Deseando amar' de Wong Kar-Wai, gairebé 20 anys després de la seva estrena. Protagonitzada per Tony Leung Chiu Wai, Maggie Cheung i Rebecca Pan, els dos protagonistes Chow Mo-Wan i Su Li-Zhen viuen al mateix edifici. Per motius de treball, les seves parelles els deixen sols durant un temps i comencen a passar temps junts, i la seva relació es va tornant cada vegada més íntima.

tracking