Diari Més

Successos

Detingut un piròman que calava foc a comptadors de la llum en blocs de pisos de Barcelona

Des del mes de setembre s'havien registrat fins a 24 incendis comesos amb el mateix modus operandi

Un dels comptadors de la llum incendiats pel piròman detingut a Barcelona

Detingut un piròman que calava foc a comptadors de la llum en blocs de pisos de BarcelonaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de multitud d'incendis a comptadors de la llum en blocs de pisos de la zona nord de Barcelona ciutat. Des de mitjan del mes de setembre s'havien registrat fins a 24 focs comesos amb el mateix 'modus operandi'. Els incendis, que es produïen gairebé de manera diària, s’iniciaven a qualsevol hora del dia i en tots els casos s'observava que podrien ésser provocats. Arran d'aquests incendis, la policia va obrir una investigació per identificar l'autor dels fets i es va aconseguir ubicar un sospitós, un home de 34 anys, resident a Nou Barris i amb antecedents per fets similars. De fet, l'any 2018 va ingressar a presó per haver provocat diversos incendis en comptadors de llum.
Un cop es va identificar, els investigadors van centrar la feina en aconseguir el màxim d'indicis que relacionessin l'home amb els incendis que s'estaven provocant. El dimecres 21 d'octubre passat, els agents el van detenir quan acabava de cremar de nou un comptador de la llum a l'interior d’una porteria del barri de Trinitat Vella (al districte de Sant Andreu). Els Mossos li van interceptar pastilles d'encendre foc amagades i un encenedor.

La investigació, que encara continua oberta, ha pogut relacionar-lo directament amb dos fets i es treballa amb la hipòtesi que estaria al darrera de la resta d'incendis que s'han produït amb el mateix modus operandi. Actualment s'estan investigant un total del 22 focs. El detingut, ha passat aquest dissabte al matí a disposició judicial.

tracking