Diari Més

Camera Musicae oferirà en streaming els seus concerts simfònics des del Palau de la Música

OCM Digital Hall s'estrenarà el 26 de setembre amb un concert benèfic a favor de Save the Children

Camera Musicae al Palau, dirigida per Ramon Grau.

Camera Musicae oferirà en streaming els seus concerts simfònics des del Palau de la MúsicaCamera Musicae

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae posa en marxa aquest dimarts l'OCM Digital Hall, una nova plataforma digital que permetrà visualitzar els concerts de la seva temporada simfònica al Palau de la Música Catalana en streaming. El llançament coincideix amb la celebració del 15è aniversari de la creació de l'Orquestra, nascuda el 2005 a Tarragona, i s'impulsa en temps de pandèmia per apropar els millors repertoris simfònics a qualsevol indret del món, amb tecnologia de càmeres de cinema i so d'alta qualitat. La plataforma s'estrenarà el 26 de setembre amb un concert benèfic a favor de Save the Children, amb la Novena de Beethoven dirigida per Tomàs Grau.
Els concerts a la plataforma tenen un preu de 6,99€ per concert, amb l’opció de comprar 3 streamings per 17,99€ i abonar-se a tota la temporada per 49,99€. Els dos primers concerts, La Novena de Beethoven i el Concert commemoratiu del Centenari de l'Orquestra Pau Casals, tindran un preu promocional de 4,99€.

El primer espectacle disponible a la plataforma serà el concert inaugural de la temporada de l'orquestra, amb la Novena de Beethoven, que l’OCM oferirà sota la direcció de Tomàs Grau i juntament amb l’Orfeó Català i els solistes Marta Mathéu, Tànit Bono, Marc Sala i Josep-Ramon Olivé al Palau de la Música Catalana, seu de la temporada de concerts que l'orquestra duu a terme a Barcelona des de fa ja 10 anys.

tracking