Diari Més

Mobilitat

Ryanair retallarà de nou la capacitat a l'octubre i operarà un 40% dels vols de fa un any

L'aerolínia no descarta més reduccions per la temporada d'hivern davant de la «mala gestió» dels governs europeus

Boeing 737 de Ryanair estacionat a la plataforma d'un aeroport.

Ryanair, condemnada a pagar 50 euros per cobrar l'equipatge de mà a quatre passatgers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ryanair reduirà de nou la seva capacitat operativa a l'octubre, que caurà d'un 50% a un 40% en comparació amb els nivells del mateix mes de l'any passat. Així ho ha anunciat la companyia en un comunicat, on remarca que disminueix un 20% addicional les operacions, després d'una rebaixa del mateix percentatge anunciada a l'agost. La companyia confina en mantenir una ocupació superior al 70% en aquest nou programa reduït, però no descarta haver de fer mes canvis de cara a la temporada d'hivern. L'aerolínia atribueix les reduccions de capacitat al «dany» causat pels »continus canvis en els restriccions i les polítiques de viatge dels governs de la Unió Europea».

«Si continuen les tendències actuals i la mala gestió, per part dels governs de la UE, sobre el retorn dels viatges aeris i l'activitat econòmica normal, és possible que es requereixin retallades de capacitat similars durant el període hivernal», avisa Ryanair.

L'aerolínia celebra el pla de la Comissió Europea d'eliminar les restriccions de viatges dins de la UE, en base a les actualitzacions que fa el centre europeu de malalties i l'evolució de la pandèmia, però reclama que els estats apliquin també aquest enfocament «coordinat».

tracking