Diari Més

Catalunya

L'Agència Catalana de Turisme llença una web per promocionar el turisme familiar al territori

Inclou una agenda d'esdeveniments i informació pràctica de les 27 destinacions, entre elles Cambrils, Salou i Vila-seca

Imatge de la nova pàgina web.

L'Agència Catalana de Turisme llença una web per promocionar el turisme familiar al territoriDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) ha posat en marxa un nou espai web per promocionar el turisme familiar a les 27 destinacions certificades al territori. La campanya, dirigida als mercats català i espanyol, es pot consultar a través del portal catalunya.com, on s'inclouen apartats com una agenda d'esdeveniment i activitats i informació pràctica sobre cadascuna de les zones certificades. Pel director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font, «el turisme familiar és un dels productes clau en l'estratègia turística, tant pel que fa a les estades llargues com a escapades de cap de setmana». Amb aquesta iniciativa, l'ACT busca «segmentar la promoció dels municipis de Catalunya» i «visibilitzar la seva oferta turística especialitzada».

A Catalunya hi ha 27 destinacions certificades dins el programa familiar amb més de 480 afiliats. A la zona de la costa hi ha 19 destinacions, vuit de les quals a la Costa Brava (Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador i Torroella de Montgrí-L'Estartit), sis a la costa de Barcelona (Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna i Vilanova i la Geltrú) i cinc a la Costa Daurada (Calafell, Cambrils, el Vendrell, Salou i Vila-seca/La Pineda).

Per altra banda, la certificació de Natura i Muntanya compta amb vuit destinacions. Es tracta de Muntanyes de Prades, Berga, les Valls d'Àneu, la Vall de Boí, la Vall d'en Bas-les Preses, els Ports, la Vall de Camprodon i Pirineus-Noguera Pallaresa.

tracking