Diari Més

Societat

Una associació rescata 32 gossos Beagle d'un laboratori granja de Barcelona

Un treballador va alertar que els animals anaven a ser sacrificats

Alguns dels gossos rescatats a les gàbies del laboratori.

Una associació rescata 32 gossos Beagle d'un laboratori granja de BarcelonaAnimal Rescue España

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació protectora d'animals Animal Rescue España ha salvat del sacrifici a 32 gossos de raça Beagle procedents d'un laboratori granja a Barcelona on han estat usats per a experimentació.

Segons ha informat l'associació animalista en un comunicat, els gossos es trobaven en les instal·lacions d'aquest laboratori granja i havien estat descartats per no ser ja vàlids per a continuar experimentant amb ells, ni tampoc per a criar.

«Després de tota una vida en gàbies servint per a experiments, el seu destí era la mort», assegura Animal Rescue España.

Un treballador encarregat del manteniment d'aquests gossos va donar l'avís i l'associació va aconseguir la cessió dels animals i es va fer càrrec del trasllat de tots ells des del laboratori granja fins al seu refugi.

El gossos rescatats tenen una edat mitjana aproximada de sis anys i es troben ja en les instal·lacions d'Animal Rescue España, que s'està fent càrrec també dels tractaments veterinaris necessaris.

Animal Rescue Espanya lamenta en el comunicat que «la salvació d'aquests 32 gossos no sigui el final de l'experimentació amb animals en aquest laboratori granja», que no identifica.

Una vegada conclosa la seva quarantena i els tractaments veterinaris essencials, l'associació animalista posarà en marxa un «estricte protocol d'adopció amb les famílies interessades».

L'associació va aconseguir rescatar 32 gossos de a raça BEagle.

Una associació rescata 32 gossos Beagle d'un laboratori granja de BarcelonaAnimal Rescue España

tracking