Diari Més

Empresa

Els col·laboradors de BASF donen 6.000 euros a la Creu Roja

Fan l'aportació en el marc d'una campanya per a recaptar fons per a la lluita contra la covid-19

Imatge de l'entrega del donatiu.

Els col·laboradors de BASF donen 6.000 euros a la Creu RojaBasf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla dels centres de treball del Grup BASF a l'àrea de Barcelona ha lliurat una donació de 6.000 euros a la Creu Roja, en el marc d'una campanya organitzada per la companyia pensada per a recaptar fons per a la lluita contra la covid-19. Aquesta campanya ha comptat amb la participació de donacions de col·laboradors de l'empresa de tota la península. Posteriorment, l'empresa ha duplicat la quantitat recaptada i ha estat lliurada a entitats del sector social en els diferents entorns on opera l'empresa.

En el cas de la zona de Barcelona, aquesta donació s'ha lliurat en un acte formal a la Creu Roja a Catalunya, on l'entitat humanitària ha pogut explicar els seus principals projectes i com han actuat per a minimitzar els efectes socials de la pandèmia.

Durant la pandèmia, la Creu Roja ha atès més de 100.000 famílies (unes 400.000 persones) gràcies al Pla Creu Roja RESPON, un programa transversal i coordinat des de les diferents àrees de l'entitat. Entre les accions més destacades hi ha la distribució de prop de 2 milions de quilos d'aliments en 52 centres de distribució d'aliments, 20.000 targetes de prepagament, 12.000 kits de productes de primera

necessitat i alimentació i s'han invertit fins al moment més de 5 milions d'euros. També s'han repartit mascaretes o s'han gestionat albergs per a persones sense llar perquè poguessin fer un confinament correcte, entre altres accions. Es tracta de la major mobilització de recursos de la història de Creu Roja, amb més de 6.000 tècnics i voluntaris treballant en l'emergència.

El president de la Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, ha agraït l'aportació de BASF: «Aquesta ajuda econòmica ens permetrà continuar ajudant a col·lectius vulnerables, atenent correctament les seves necessitats i a ser capaces de tornar a donar una resposta per a realitzar accions preventives i al mateix temps pal·liar els rebrots que pugui haver-hi les pròximes setmanes».

Per part seva, el director general de BASF España, Carles Navarro, ha destacat en la seva visita a la seu de la Creu Roja a Barcelona que «el principal valor de BASF és l'equip que el forma. A més de ser el millor equip de la indústria, amb aquesta iniciativa ha demostrat també ser el solidari amb el seu entorn més immediat. És un orgull poder representar als empleats de la companyia i aportar aquest granet de sorra, que se suma a la labor que portem realitzant des de l'inici per a secundar des de la nostra indústria la lluita contra la pandèmia». En aquesta visita també s'ha comptat amb la presència de la directora de Recursos Humans, Cinthia González, i la representant dels treballadors i treballadores de BASF, Maite Herrero.

tracking