Diari Més

Policial

17 detinguts i 13 entrades i escorcolls contra una xarxa que cultivava i distribuïa marihuana a països centreeuropeus

Els Mossos d'Esquadra han actuat a municipis com Premià de Dalt, Granollers, Santa Perpetua de Mogoda o Sitges

Pla general de l'interior de la nau de Sant Vicenç de Castellet on s'ha intervingut la marihuana.

17 detinguts i 13 entrades i escorcolls contra una xarxa que cultivava i distribuïa marihuana a països centreeuropeusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu dels Mossos d'Esquadra contra una organització criminal dedicada al tràfic internacional de marihuana ha acabat amb un balanç de 17 detinguts i 13 entrades i escorcolls. Des d'abans de les sis del matí la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha actuat en punts del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Garraf i Bages. En concret, s'ha actuat a Premià de dalt, Vilassar de dalt, Argentona, Cabrils, Vallromanes, Les Franqueses del Vallès – on s'han fet dues entrades–, Granollers, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de Mogoda , Abrera, Sitges i Sant Vicenç de Castellet. Els detinguts distribuïen marihuana a països centreeuropeus des de plantacions de Catalunya, segons fonts policials.
L'organització subministrava la droga de dues maneres: per via postal i a través de la logística de la pròpia xarxa criminal. Els detinguts es troben en dependències policials i s'espera que passin a disposició judicial entre demà i demà passat.
tracking