Diari Més

Irene Solà i Rafel Nadal segueixen al capdavant de les vendes en català

'El enigma de la habitación 622' de Jöel Dicker i 'Así están las cosas' de Gonzalo Boye, els més venuts en castellà

L'escriptor Rafel Nadal signant llibres de 'Mar d'estiu' a Barcelona.

escriptor Rafel Nadal, llibre, 'Mar d'estiu'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Canto jo i la muntanya balla' (Anagrama), d'Irene Solà, i 'Mar d'estiu' (Univers), de Rafel Nadal, segueixen liderant les vendes en català en ficció i no ficció, respectivament, la setmana del 13 al 19 de juliol, quan faltaven quatre dies pel Sant Jordi d'estiu, segons dades de Libridata. Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és 'Pippi Calcesllargues' (Kokinos), d'Astrid Lindgren. 'El enigma de la habitación 622' (Alfaguara), de Jöel Dicker, en ficció, i 'Así están las cosas' (Roca), de Gonzalo Boye, en no ficció, són els més venuts en castellà a Catalunya. LibriData és una plataforma digital online que enregistra la venda diària de llibres a més de 150 punts de Catalunya, entre llibreries i grans superfícies.

Pel que fa a ficció en català, segueixen al llibre d'Irene Solà, 'L'enigma de l'habitació 622' (La Campana) de Joël Dicker; 'L'espia del Ritz' (Columna) de Pilar Rahola; 'Boulder' (Club Editor) d'Eva Baltasar i 'Atrapa la llebre' (Edicions del Periscopi), de Lana Bastasic. També formen part de la llista les darreres obres de Laia Aguilar, Sally Rooney, Patti Smith, Gemma Ruiz i Care Santos.

Sobre la no ficció en català, després de 'Mar d'estiu', els més venuts són 'Aquí no hem vingut a estudiar' (Arpa), d'Enric Juliana; 'Dones valentes' (Ara Llibres), de Meritxell Freixas; 'A propòsit de no res' (Alianza) de Woody Allen, i 'Una forta abraçada' (Rosa dels Vents), de Sandro Rosell. També formen part de la llista Josep Rull, Josep Costa, Yuval Noah Harari, Roger Pera i Toni Cruanyes.

'El enigma de la habitación 622' (Alfaguara) de Jöel Dicker lidera la ficció en castellà. El segueixen 'La madre de Frankenstein' (Tusquets) d'Almudena Grandes; 'La chica de nieve' (Suma de letras), de Javier Castillo; 'La nena' (Alfaguara), de Carmen Mola, i 'Reina Roja' (Ediciones B), de Juan Gomez-Jurado.

En no ficció en castellà, després de 'Así están las cosas' (Roca) de Gonzalo Boye, els més venuts són el novè volum de 'Cuaderno Blackie Books' de diversos autors; 'El infinito en un junco' (Siruela) d'Irene Vallejo; 'A propósito de nada' (Alianza), de Woody Allen, i 'Rabietas' (Urano), de Miriam Tirado.

Infantil i juvenil

Pel que fa a infantil i juvenil, els més venuts en català són 'Pippi Calcesllargues' (Kokinos) d'Astrid Lindgren i 'Mic. El drac sense foc' (La Galeria) de diversos autors. En castellà, 'Juegos del hambre. Balada de los pájaros cantores y serpientes' (RBA) de Suzanne Collins i 'Elegida para la final' (Montena), de Martina D'Antiochia.

tracking