Diari Més

Policial

La Policia deté a Barcelona un dels fugitius més buscats del Regne Unit

L'arrestat és considerat un fugitiu molt perillós i armat que s'enfronta a cadena perpètua

Els agents de la Policia Nacional a l'interior del pis que habitava el detingut.

La Policia deté a Barcelona un dels fugitius més buscats del Regne UnitPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en Sant Adrià del Besòs a un dels fugitius més buscats al Regne Unit i sobre el qual pesava una ordre europea de detenció i lliurament interposat per les autoritats britàniques per assassinat i lesions greus.

Segons informa aquest dimecres la Policia Nacional en un comunicat, l'arrestat és considerat un fugitiu molt perillós i armat, que s'enfronta a cadena perpètua per la seva implicació en diversos incidents violents entre grups del crim organitzat succeïts l'any 2015 a Salford (Anglaterra).

La recerca va començar quan els agents especialitzats en la localització de fugitius de la Policia Nacional van tenir coneixement de la presència de l'ara detingut a la província de Barcelona. Després de diverses indagacions, que van comptar amb la col·laboració de l'NCA(NationalCrimeAgency) britànica, es va poder constatar que el fugitiu s'ocultava en un habitatge de Barcelona per a, posteriorment, i com una de les nombroses mesures de seguretat que adoptava, traslladar-se al domicili temporal d'un ciutadà holandès a SantAdriàdelBesòs.

Una vegada situat l'habitatge d'aquesta localitat barcelonina, i després de posar en coneixement de les autoritats judicials del Regne Unit els fets, es va dur a terme una entrada i registre del domicili.En ser considerat un fugitiu molt perillós i possiblement armat, l'operació policial va ser desenvolupada pels Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES), sent localitzat i detingut l'escapolit a l'interior de l'immoble.

En el registre practicat en l'habitatge s'han intervingut materials catalogats com molt importants per a la recerca policial al Regne Unit, especialment dispositius electrònics, diners en efectiu i diversa documentació.El detingut ja ha estat posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció en funcions de guàrdia.

tracking