Diari Més

Els treballadors del grup Bon Preu portaran pantalles facials com a mesura de protecció

El Grup Bon Preu ha contractat 441 persones per atendre l’augment de demanda

Imatge d'una treballadora de Bon Preu.

Els treballadors del grup Bon Preu portaran pantalles facials com a mesura de proteccióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Bon Preu reforça les mesures de salut i seguretat entre els seus treballadors amb 5.000 pantalles facials per al personal de botiga així com el personal encarregat d’entregar la compra on-line a domicili i els gestors dels punts de recollida.

Aquesta iniciativa se suma a la instal·lació de les pantalles protectores a totes les caixes, parafarmàcies i minimercats del Grup que es va portar a terme fa dues setmanes.

Continuant amb les mesures que fan referència a les botigues, el Grup Bon Preu ha contractat 441 persones per atendre l’augment de demanda i reforçar així els equips dels punts de venda i de logística.

El personal del Grup està treballant intensament per proveir i complir, com aquests darrers dies, amb la demanda incremental de productes generada arrel de la COVID-19 a les botigues Bonpreu i Esclat.

A més d’aquestes iniciatives relacionades amb la COVID-19, el passat 18 de març el Grup Bon Preu va posar en marxa una campanya juntament amb IrsiCaixa de captació de fons per a la recerca contra el SARS-CoV-2 que ja acumula més de 45.698€. Tots aquells clients que paguen la seva compra amb targeta bancària tenen la possibilitat d’arrodonir l’import final i contribuir al desenvolupament de vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.

tracking