Diari Més

Meteorologia

El temps de de la finestra: jornada de sol i núvols variables

La temperatura màxima pujarà una mica i pot arribar als 20º

Previsió del temps per aquest divendres a la tarda.

El temps de de la finestra: jornada de sol i núvols variablesMeteo.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divendres amb predomini del sol, però amb alguns intervals de núvols.

La nuvolositat ha minvat de matinada fins a quedarà el cel serè o poc ennuvolat a partir de mig matí, per bé que fins a mig matí quedaran alguns estrats baixos a l'interior de la meitat oest, sobretot a Ponent, al prelitoral sud i a l'altiplà Central. Malgrat tot, creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, en especial al sector oriental, així com a punts de l'interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel localment mig ennuvolat, mentre que es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central a partir de mitja tarda.

A partir de migdia, és possible precipitació al Pirineu i Prepirineu oriental i a punts de muntanya de l'interior del quadrant nord-est. La precipitació serà d'intensitat feble. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 1.600 metres.

La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament; es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

tracking