Diari Més

Més de 200 mossos i policies locals contagiats per coronavirus

Un total de 2.043 agents estan aïllats preventivament

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos se salta el confinament i acaba amonestatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 219 agents dels Mossos d'Esquadra i de les Policies Locals de Catalunya han donat fins al moment positiu per coronavirus i altres 2.043 han estat aïllats preventivament.

Segons dades facilitades pel conseller d'Interior, Miquel Buch, en una roda de premsa telemàtica, fins al moment han donat positiu per coronavirus un total de 101 agents dels Mossos d'Esquadra -un dels quals va morir la setmana passada- i 118 agents de les policies locals catalanes.

A més, de manera preventiva, per a evitar el contagi, han estat aïllats 1.400 agents dels Mossos i 643 de les policies locals catalanes.

Els Mossos d'Esquadra disposen d'una plantilla de més de 16.000 agents mentre que les policies locals de Catalunya estan dotades d'uns 10.000 efectius.

Buch ha destacat també que la Generalitat ha aprovat una instrucció perquè agents de policia i d'equips d'emergència, com a bombers i protecció civil, que tinguin patologies prèvies es puguin sotmetre a un protocol específic per a no anar a treballar si així es considera necessari.

tracking