Diari Més

Meteorologia

Baixen les temperatures

Hi haurà episodis de fort vent al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Temperatures previstes a les comarques de Tarragona.

Baixen les temperatures

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Predominarà el cel serè o poc ennuvolat, si bé estarà poc o mig ennuvolat a punts del quadrant nord-est. Malgrat tot a partir de migdia augmentarà la nuvolositat en aquest sector fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment al vessant nord del Pirineu estarà mig o molt ennuvolat i la nuvolositat minvarà a la tarda.

Pluges

S'espera algun ruixat feble, aïllat i minso a l'interior del quadrant nord-est. La cota se situarà al voltant de 1.400 metres.

Temperatures

La temperatura màxima baixarà entre moderadament i acusadament. Se situarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general. Malgrat això, serà entre bona i regular al quadrant nord-est i sector central del litoral i prelitoral. A banda, hi haurà algunes boirines a punts del nord-est que minvaran al matí.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat a la meitat sud del país i al nord i est de l'Empordà, amb cops forts a les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i a l'Empordà. A la resta del territori dominarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i est al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est, mentre que al nord de la depressió Central i a les valls del Pirineu i Prepirineu s'imposarà el component sud i oest.
tracking