Diari Més

Robatoris

Detingut a Barcelona un lladre que arrabassava bosses de mà utilitzant motos robades

El pispa va ser interceptat al Paral·lel i va resistir-se a l'arrest amb cops de puny i puntades de peu als agents dels Mossos

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Busquen els autors d'un robatori i dues temptatives en diversos habitatges dels PallaresosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 5 de gener a Barcelona un lladre multireincident especialitzat en arrabassar bosses de mà amb el mètode de l'estrebada. El pispa utilitzava motos robades i va ser interceptat a l'avinguda del Paral·lel just després de furtar violentament les bosses a dues dones al districte de Sarrià-Sant Gervasi. El lladre circulava amb la moto de manera temerària pel Paral·lel –fent diversos avançaments pel carril habilitat als busos- i va ser seguit discretament per una patrulla dels Mossos. Després que l'individu aparqués la motocicleta, els agents van descobrir-se sense deixar temps material al pispa per tornar a arrencar el vehicle de dues rodes. L'atracador va resistir-se a la detenció amb cops de punys i puntades de peu a la patrulla dels Mossos, però finalment va poder ser reduït.
En l'escorcoll a la motocicleta, els agents van localitzar dues bosses negres amagades al seient del vehicle que van resultar ser propietat de dues dones que acabaven de patir -en poques hores de diferència- dues estrebades des de la motocicleta. El detingut acumula un total de 31 antecedents policials, una vintena dels quals són estrebades. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó.
tracking