Diari Més

Parlament

Torra surt a saludar les persones que es manifesten a les portes del Parlament

El reben amb aplaudiments i crits de «Ni un pas enrere»

Torra surt a saludar les persones que es manifesten a les portes del Parlament

Torra surt a saludar les persones que es manifesten a les portes del ParlamentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha sortit a saludar les persones que es manifesten a les portes del Parlament. Aprofitant el recés del ple, Torra ha volgut agrair el suport dels centenars de manifestants que es concentren en contra de la seva inhabilitació. Acompanyat pel conseller Damià Calvet i per la diputada Elsa Artadi, entre d'altres, Torra ha fet tot el recorregut per les tanques instal·lades davant del Palau del Parlament. Ha estat rebut amb aplaudiments i amb crits de «President, president» i «Ni un pas enrere». El Parc de la Ciutadella s'havia tancat per evitar concentracions davant de la cambra catalana, però els manifestants han obert per la força un dels accessos.
De fet, l'ANC ha traslladat l'equip de so que tenia instal·lat al passeig Lluís Companys, punt inicial de la concentració, perquè els concentrats a les portes del Parlament puguin seguir el ple. Els manifestants han xiulat la intervenció del portaveu del PPC, Alejandro Fernández, i han escridassat també la diputada d'Esquerra Marta Vilalta quan en el seu discurs ha fet referencia a l'acord d'investidura entre ERC i el PSOE.

En canvi, han aplaudit el diputat de Junts per Catalunya Albert Batet quan ha defensat que Quim Torra ha de continuar sent president de la Generalitat.

Durant la suspensió del ple al Parlament, els concentrats poden seguir pels altaveus el debat d'investidura de Pedro Sánchez que s'està celebrant al Congrés dels Diputats.

tracking