Diari Més

Càrregues dels Mossos per dissoldre un enfrontament entre radicals del Barça i concentrats de Tsunami

Hi ha hagut almenys un detingut en l'actuació per separar els dos grups

Imatge d'un cordó policial dels Mossos d'Esquadra a la Travessera de les Corts, a l'altura del Camp Nou, durant la mobilització del Tsunami Democràtic

Càrregues dels Mossos per dissoldre un enfrontament entre radicals del Barça i concentrats de TsunamiACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d'Esquadra han carregat per dissoldre un enfrontament entre radicals del Futbol Club Barcelona i concentrats de Tsunami Democràtic que ha tingut lloc minuts abans que comencés el partit que enfronta els culers amb el Real Madrid. La baralla ha tingut lloc davant l'accés 18 del camp, a la Travessera de les Corts.

Els ultres eren acompanyats pels Mossos al camp, però s'han trobat amb els concentrats de Tsunami i ha començat la baralla. La Brimo ha actuat i els dos grups s'han dissolt. Segons els Mossos, en el transcurs d'aquesta actuació s'ha fet almenys un detingut per haver llançat una ampolla de vidre als agents. Els Mossos mantenen un cordó policial en aquest punt.

D'altra banda, el conductor d'una furgoneta i alguns dels concentrats de Tsunami Democràtic a la Travessera de les Corts amb el carrer Riera Blanca de Barcelona han protagonitzat unes escenes de tensió també poc abans que comencés el clàssic. El vehicle ha quedat al mig de la concentració i el conductor n'ha sortit increpant i agredint algun dels concentrats. Al seu torn l'home també ha estat agredit per algun dels manifestants, sense que l'episodi anés a més. L'un i els altres han estat separats ràpidament per persones que també eren presents al lloc. Els Mossos d'Esquadra han estat requerits per un intent d'atropellament, que investiguen.

La policia ha explicat que han estat requerits perquè el vehicle hauria continuat la marxa davant la concentració amb intenció de no aturar-se. La gent davant aquesta situació ha envoltat la furgoneta per evitar atropellaments i ha tret les claus a conductor per evitar que que marxés del lloc. La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat a l'indret i ha intervingut les claus. Posteriorment ha calgut activar una grua per retirar el vehicle, que tenia les rodes punxades.

tracking