Diari Més

Laboral

La multinacional californiana que busca 100 treballadors a Barcelona

La companyia ha escollit un local de la Torre Diagonal 00 i té previst inaugurar la nova seu durant el primer trimestre del 2020

La Torre Diagonal 00, que acollirà la seu de la multinacional californiana Ingram Micro

La multinacional californiana que busca 100 treballadors a BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional tecnològica Ingram Micro ha elegit un local a la Torre Diagonal 00 per instal·lar-se a Barcelona. La companyia californiana té previst contractar fins a 100 empleats i ja ha obert un procés de selecció d'una vintena de perfils tècnics. Ingram Micro vol inaugurar la seva nova seu (de 1.279 metres quadrats i situada a la vuitena planta) durant el primer trimestre del 2020.

Les oficines acolliran la divisió d'infraestructures i serveis al núvol de la companyia, així com la divisió de software independent 'ClouBlue' en aliança amb Microsoft.

En paral·lel, Ingram Micro compta amb uns altres 200 treballadors a l'Estat, repartits entre la seu central a Santander i una delegació a Sevilla. La Torre Diagonal 00, de 24 plantes i una superfície de més de 26.000 metres quadrats, és propietat de la divisió immobiliària del grup filipí Emperador, que va comprar l'edifici a Telefónica el passat mes de juny.

tracking