Diari Més

El PSC celebra que «un cop més» els socialistes guanyen les eleccions espanyoles, segons els sondejos

Illa agraeix qui han triat la papereta de la formació i diu que des de les seves files es treballarà amb «tenacitat» per correspondre la seva confiança

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, aquest dilluns 18 de juny de 2018

PSC, Felip VI, rei, Jocs del Mediterrani, Salvador IllaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'organització i cap de campanya del PSC, Salvador Illa, ha celebrat que «un cop més» els socialistes guanyen les eleccions, segons els sondejos. Sense fer una referència explícita al PSC ni al que apunten els sondejos a Catalunya, Illa ha agraït qui ha triat la papereta de la formació i ha assegurat que des de les seves files es treballarà amb «tenacitat» per a «correspondre la seva confiança». El dirigent socialista també ha destacat que la jornada ha transcorregut «sense incidents rellevants» i que tots els ciutadans han pogut expressar la seva opinió lliurement en forma de papereta.

En una breu compareixença, Illa ha donat les gràcies a totes les persones que han fet possible la jornada, als membres de les meses, als interventors i apoderats del partit -6.311 pel PSC- i als membres dels cossos de seguretat i voluntaris de la Creu Roja.

La segona compareixença s'espera de cara a les deu de la nit, quan es podran valorar els resultats «amb tranquil·litat».

tracking