Diari Més

Batet demana votar per un país «sense exclusions» i per un «govern fort que acabi amb el desbloqueig»

La cap de llista del PSC ha exercit el vot a l'Escola Pare Poveda de Vallcarca després d'estar absent tota la campanya per baixa mèdica

Meritxell Batet, cap de llista del PSC, introduint la papereta del Congrés dels Diputats al col·legi electoral de l'Escola Pare Poveda de Vallcarca.

Batet demana votar per un país «sense exclusions» i per un «govern fort que acabi amb el desbloqueig»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista del PSC al 10-N, Meritxell Batet, ha demanat votar aquest diumenge per «la justícia social, la convivència, el futur i l'esperança» i ha afirmat que «és important caminar cap a un país sense exclusions, on puguem conviure tots, pensem com pensem, i que no estigui més dividit». En unes breus declaracions als mitjans de comunicació després de votar a l'Escola Pare Poveda, a Vallcarca, Batet ha dit que «el més important és que d'aquestes eleccions en pugui sortir un govern fort i puguem acabar amb el desbloqueig que viu el país». Batet ha votat al voltant de dos quarts d'una, acompanyada de la seva mare i les seves dues filles bessones, després d'haver estat absent durant tota la campanya electoral per baixa mèdica, a causa de vertigen.

Batet, que ha agraït els seus companys de partit per haver-la substituït durant la campanya, ha fet una crida a la participació i ha reclamat que tothom vagi a votar perquè «si no, són els altres ciutadans qui decideixen per nosaltres».

tracking