Diari Més

SCC ofereix «assessorament» als damnificats per la «violència» dels independentistes

L'entitat posa a disposició un correu electrònic per rebre peticions de persones afectades econòmicament pels aldarulls

Barricada a la Imperial Tarraco.

Càrregues policials i barricades a la concentració de TarragonaGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Societat Civil Catalana ofereix «assessorament» a través d'especialistes a les persones que hagin patit pèrdues econòmiques pels aldarulls al carrer arran de la sentència del procés. L'entitat ha posat a disposició un correu electrònic (pap@societatcivilcatalana.cat) per tal de rebre les sol·licituds d'ajuda. Segons assegura l'entitat a través d'un comunicat, la intenció és «atendre de forma pràcticament immediata» i posar solució a la demanda «com més aviat possible». SCC denuncia que els independentistes han «segrestat» les institucions i que ara pretenen «emportar-se per davant» els béns de tots els ciutadans.

Segons l'entitat, «l'onada de violència» per part de l'independentisme està provocant «grans pèrdues econòmiques a tots els nivells». I ha refermat que no renunciaran a treballar en favor de la democràcia i la convivència a Catalunya «per moltes accions violentes i d'intimidació dels secessionistes».

Pel que fa a les eleccions del 10-N, SCC ha avançat que reclamarà al futur govern espanyol una reforma de la llei electoral, la «neutralitat» als espais públics, la fi de la immersió lingüística, la «despolitització» dels Mossos i els mitjans de comunicació i una auditoria del procés.

tracking